Till salu

Östermalm - Lärkstan, Stockholm

Uggelviksgatan 8, 1tr

6 995 000 kr
area icon Yta
  • 64 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 290 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2014
Uggelviksgatan 8, 1tr

Unik bostad med conciergeservice och lounge i vackra Lärkstaden!

Exklusiv och modern bostad i det prestigefyllda området Lärkstaden på Östermalm. Här får du uppleva en internationell atmosfär med Conciergeservice, gym och en generös lounge på 350 kvadratmeter som du har för dig själv. Loungevärdinnan kan underlätta din vardag genom att hjälpa till med olika ärenden som att boka städhjälp, släppa in hantverkare, vattna dina blommor och ta hand om posten när du är borta.

Lägenheten är genomströmmad av ljus och har en öppen planlösning med en rymlig balkong. Du möts av en välkomnande hall med skräddarsydd förvaring och plats för att hänga av dig. Framför dig öppnar sig det stora vardagsrummet som smälter samman med köket och matplatsen. Här finns gott om plats för olika möbleringsidéer och utgång till den generösa balkongen. Köket är av hög kvalitet från HTH, komplett med Siemens-vitvaror och eleganta vita luckor samt en lyxig bänkskiva i svart sten. Stora fönster från knähöjd till tak släpper in massvis av naturligt ljus och erbjuder utsikt mot innergården. I anslutning till vardagsrummet finns det lugna sovrummet med utrymme för en dubbelsäng, arbetsbord och en inbyggd garderob. Badrummet är stilrent helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Det finns gott om förvaringsmöjligheter både i lägenheten och i ett källarförråd (1,67m x 1,27m). Dessutom inkluderar lägenheten ett extra gästrum (en halva) med plats för en mindre säng och garderobsyta.

Lägenheten har vackert helstavsparkett i ek och en takhöjd på 255 cm, vilket skapar en känsla av rymd och elegans. Utöver det kan du förlänga ditt vardagsrum, hålla möten eller fester, eller helt enkelt koppla av med en kaffe i loungen medan du läser dagstidningen. Här finns också en bemannad reception, en gästlägenhet med hotellstandard, ett gym, en festlokal och en stor terrass med grillmöjligheter. Via hissen når du det moderna garaget med möjlighet till laddplatser och kort väntetid för parkering. Det är ett lyxigt koncept för dig med höga krav.

Det är en populär och välskött förening med en stabil ekonomi och rimliga avgifter. Föreningen äger marken och har tre lokaler med hyresrätt samt 43 garageplatser. Driftnettot ligger på cirka 2,8 miljoner kronor med en kassa på cirka 8,6 miljoner kronor. Föreningslånen har mycket låga räntor med ett genomsnitt på cirka 0,65 procent. Det finns inga planerade avgiftsändringar eller stora renoveringar/underhåll eftersom husen är relativt nya.

Lägenheten har ett centralt läge på en lugn återvändsgata med närhet till det bästa som Stockholm har att erbjuda. Det är perfekt för dig som uppskattar en hög standard på din boendemiljö. Här bor du i ett levande och pulsande kvarter med nära till Östermalms och Vasastans trendigaste restauranger, caféer, butiker samt gröna parkområden och bra kommunikationsmöjligheter.

Välkommen till ett förstklassigt boende!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Uggelviksgatan 8, 1tr, Till salu i Östermalm - Lärkstan, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad