Till salu

Östermalm - Lärkstan, Stockholm

Uggelviksgatan 8, 1tr

  • price tag icon 6 433 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
13 995 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 116 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 433 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2014
Uggelviksgatan 8, 1tr

Exklusiv gaveltrea (möjlig femma) med conciergeservice och lounge i vackra Lärkstaden!

Välkommen att besöka denna spatiösa bostadsrätt om 116 kvm fördelade på 3 rum (möjlig femma, se alternativ planlösning) som badar i naturligt ljus tack vare stora fönster och fönsterpartier. De mörka parkettgolven står i elegant kontrast till de ljust målade väggarna och skapar en modern och inbjudande atmosfär. Här finns även en fantastisk balkong där ni kan njuta av solen och koppla av i er alldeles egna lugna oas.

Hallen är inbjudande och funktionell med plats att hänga av sig ytterkläder och skor, samt erbjuder generösa förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob. Bostadens luftiga planlösning förbinder vardagsrum, matsal och kök på ett öppet och harmoniskt sätt. Vardagsrummet och matsalen är rymliga och de stora fönstren förstärker känslan av rymd.

Det stilrena och moderna köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror samt generösa arbetsytor och förvaringsutrymmen bakom vita släta luckor. Köket är således både snyggt och praktiskt!

De två trivsamma sovrummen har båda direkt access till balkongen. Det ena sovrummet som har plats för en stor säng och är anslutet till en rymlig walk-in closet som erbjuder stilren och praktisk förvaring för både kläder och prylar.

Balkongen är en riktig pärla med nylagt grått golv och gott om utrymme för balkongmöbler, perfekt för att skapa en utomhusoas med loungemöbler och urban odling.

Att bo i BRF Sädesärlan innebär en lyxig vardag med ett servicekoncept som påminner om hotellstandard. Föreningen erbjuder en bemannad lounge på 350 kvadratmeter med festlokal, fullt utrustat kök, gym, konferensrum och gästrum. Loungen ansluter till en stor terrass på 200 kvadratmeter och föreningen har även en vacker innergård.

Det är en populär och välskött förening med en stabil ekonomi och rimliga avgifter. Föreningen äger marken och har tre lokaler med hyresrätt samt 43 garageplatser. Driftnettot ligger på cirka 2,8 miljoner kronor med en kassa på cirka 8,6 miljoner kronor. Föreningslånen har mycket låga räntor med ett genomsnitt på cirka 0,65 procent. Det finns inga planerade avgiftsändringar eller stora renoveringar/underhåll eftersom husen är relativt nya.

Lägenheten har ett centralt läge på en lugn återvändsgata med närhet till det bästa som Stockholm har att erbjuda. Det är perfekt för er som uppskattar en hög standard på din boendemiljö. Här bor ni i ett levande och pulsande kvarter med nära till Östermalms och Vasastans trendigaste restauranger, caféer, butiker samt gröna parkområden och bra kommunikationsmöjligheter.

Här bor ni med närhet till både Humlegårdens grönska och den natursköna Norra Djurgården, vilket ger en perfekt balans mellan stadsliv och natur.

Vid Tekniska högskolan och Stockholm Östra finner ni tåg, tunnelbana och bussar.

Välkommen till ett förstklassigt boende!

Intresseanmälan
William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Uggelviksgatan 8, 1tr, Till salu i Östermalm - Lärkstan, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad