Till salu

Tynningö, Vaxholm

Tynningövägen 98

Nästa visning
calendar icon tisdag 18 juni
  • Friliggande villa
5 575 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 200 m2 boarea
  • 12 m2 biarea
  • 2 716 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1986
Tynningövägen 98

Villadröm i vacker skärgårdsmiljö knappa 60 minuter från tullarna

Välkommen till skärgårdsidyllen Tynningö och detta drömboende på bekvämt pendlingsavstånd till stadens puls.

Här erbjuds ett kravlöst boende i vilsam skärgårdsmiljö med närhet till beteshagar, orörd natur och bad.

Husets disponeras över två plan med de sociala ytorna i fokus. Entréplanet samlar kök, matplats och allrum i öppen plan med direktaccess ut till altan och trädgård.

Köksskafferiet är en dröm för dig med intresse för matlagning. Badrummet är smakfullt inrett och i toppskick. Därtill separat tvättstuga med dusch och plats för framtida bastu samt ett rymligt hobbyrum/hemmakontor.

En trappa upp nås ett generöst vardagsrum, tre sovrum varav ett föräldrasovrum med anslutande klädkammare, ett mindre allrum/kontor som vid behov tillsammans med klädkammaren kan bilda ett fjärde sovrum. Därtill ett smakfullt inrett badrum.

Huset har under senare år genomgått en ordentlig modernisering vilket resulterat i en svårslagen helhet där varsamt valda material- och färgval skapar en vilsam harmonisk atmosfär. Ett hem att trivas i!

Den uppvuxna terrasserade tomten bjuder in till lek och umgänge. Här finns allt för såväl stor som liten. Huset omsluts av altaner och balkonger i alla väderstreck. Utmed husets baksida löper en generös altan med plats för såväl loungemöbler som matgrupp och solsängar.

En bit bort finns en uteplats klädd med öländsk kalksten. Bilen parkeras på infarten alternativt i carport nära huset. Laddbox för elbil finns.

Huset har ett vackert läge med närhet till såväl fårhagar, orörda naturområden samt bad. Rakt över gatan återfinns öns obemannade dygnetruntöppna närlivsbutik, perfekt om man får slut på kaffe eller mjölk och inte vill ta sig in till fastlandet.

Tynningö nås smidigt via bilfärja från Norra Lagnö. Resan över sundet tar ca 8 minuter. Därtill trafikeras ön av Vaxholms bolagets reguljärtrafik med båtturer till Vaxholm för vidare transport ut i havsbandet alternativt in till vår vackra huvudstad.

En svårslagen oas som lämpar sig lika väl som helg- och sommarboende som för dig som vill flytta ut för att bo permanent.

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visningstid! tisdag 18 juni
Johan Wahlberg
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan
Sophie Palmstierna
Assisterande mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Bostad

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Tynningövägen 98, Till salu i Tynningö, Vaxholm Planlösning från Tynningövägen 98, Till salu i Tynningö, Vaxholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad