Kommande bostad

Kungsholmen, Stockholm

Ture nermans gränd 4, 3tr

  • price tag icon 1 101 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
5 500 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 47,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 101 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1930
Ture nermans gränd 4, 3tr

Stilren och välplanerad tvåa invid Pontonjärsparken!

Välkommen att besöka denna öppna och ljusa två om 47,5 kvm! Här bor ni med låg avgift, kvadratsmart planlösning och fina förvaringsmöjligheter samt smakfull interiör med ett attraktivt läge på Kungsholmen.

En rymlig social yta ges i det öppna vardagsrummet med halvöppen planlösning mot köket. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp, matgrupp och annan önskad möblering. Vackert naturligt ljus strömmar in från ett generöst fönsterparti som lyser upp och öppnar upp rummet ytterligare.

Köket är kvadratsmart med välplanerade lösningar, fina arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Vitvarorna är stilrent integrerade.

Sovrummet är hemtrevligt och erbjuder förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. En mysig plats för en god natts sömn och fint ljusinsläpp under dagtid.

Köket och hallen har ett praktiskt och snyggt klinkergolv medan vardagsrummet och sovrummet pryds av fina parkettgolv.

BRF Göken är en äkta bostadsrättsförening med stabil ekonomi, grundad 1930. Föreningen äger fastigheten Göken 40 och upplåter 218 bostadsrättslägenheter samt 16 hyreslokaler. Byggnaderna, ritade av den välkände arkitekten Sven Wallander, är grönklassade vilket innebär att de har betydande kulturhistoriskt värde.

Föreningen erbjuder två charmiga innergårdar där medlemmarna kan grilla och ha picknick. För tvättmöjligheter finns fem tvättstugor, komplett med mangel- och torkrum. Medlemmar som vill njuta av utomhusmiljön kan använda en generös terrass/övernattningslägenhet högst upp i huset på Baltzar von Platens gata 7A. Terrassen är tillgänglig från ingångarna vid 7A och 7B.

För cykelägare finns två särskilda cykelrum tillgängliga.

Beläget invid Pontonjärsparken, med Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken runt hörnet, erbjuds natursköna vyer, parkliv och stadspuls. Längs Norr Mälarstrands vackra strandpromenad finns Mälarpaviljongen, Gelatokiosken och sittplatser för att njuta av utsikten. I Rålambshovsparken finns plats för picknick, avkoppling och olika aktiviteter.

Kungsholmen erbjuder ett brett utbud av mysiga caféer, restauranger med mat från hela världen och populära uteställen. Här finns också teatrar, gallerier och olika evenemang, vilket skapar ett rikt kultur- och nöjesliv. Kombinationen av grönskande parker och stadens puls ger Kungsholmen en fin balans och hög livskvalitet.

Goda kommunikationsmöjligheter finns med Fridhemsplan inom bekvämt gångavstånd.

Intresseanmälan
Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Mattias Nilsson
Assisterande mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Ture nermans gränd 4, 3tr, Kommande i Kungsholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad