Såld

Hökåsen, Västerås

Tundrevägen 22

Slutpris: 4 505 000 kr

Tundrevägen 22

Härlig 1-plansvilla med generösa utrymmen!

Välkommen till denna härliga villa om 155 kvm, trivsamt fördelade över ett plan. Planlösningen erbjuder generösa utrymmen och en tilltalande öppen planlösning.
Rymlig och välkomnande hall med stora höga garderober. Direktingång till förråd/garage. Det finns även en direktutgång till uteplatsen och trädgården på baksidan.
Huset kännetecknas av en härligt öppen planlösning där det trivsamma köket med bardisk och matplats tillsammans med vardagsrummet ger en riktigt trivsam atmosfär. Fint parkettgolv, vitmålad takpanel och fint ljus från fönsterna. Den rejäla och vackra kaminen är vridbar och sprider ljus och värme åt både kök och vardagsrum.
Det finns tre rejäla och fina sovrum samt arbetsrum. Badrummet är lyxigt stort och snyggt inrett med tillhörande bastu... Det finns även en gästtoalett med dusch.

Detta är ett tillfälle för dig som söker ett riktigt trivsamt boende med fina sällskapsytor, snygg interiör och ett bra läge!

Välkommen.

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad