Såld

Tunabackar, Uppsala

Tunagatan 3C

Slutpris: 2 725 000 kr

Tunagatan 3C

Tre balkonger!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade gaveltrea med tre balkonger och möjlighet till uthyrningsdel. Lägenheten är belägen högst upp i stamrenoverad fastighet. Här finns en välkomnande hall med gott om plats för kläder och skor, fullt utrustat kök med matplats och utgång till köksbalkong, två ordentliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter varav det ena med utgång till balkong, vardagsrum med utgång till den mysiga loggian, helkaklat badrum samt gästtoalett.

Här bor man i en välordnad förening med god ekonomi. Området är mycket lugnt och har cykel- och gångavstånd till stadskärnan, motionsspår, Fyrishov, mataffär och andra bekvämligheter på Torbjörns Torg.

Skolor/barnomsorg - Domarringens skola (F-6) och Tunabergsskolan (6-9) det finns flertalet förskolor i området.
Kommunikation – Stadsbussar trafikerar området med jämna mellanrum. Lätt att ansluta med bil till E4:an från rondell vid Svartbäcksgatan. Cykel-/promenadavstånd till centrum.
Affärer och restauranger – Vid Torbjörns Torg finns ICA-butik, blomsterbutik, konditori, restauranger och tobaksaffär.

Välkommen!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad