Såld

Kungsängen, Uppsala

Tullgarnsgatan 9

Slutpris: 3 200 000 kr

Tullgarnsgatan 9

Trea med två härliga balkonger!

Välkommen till denna hemtrevliga trea, med ett lugnt och trivsamt läge i Kungsängen och med mycket kort avstånd till city samt resecentrum.
Lägenheten är välplanerad och håller ett genomgående fräscht och fint skick!
Planlösningen fördelar sig på ett rymligt vardagsrum med delvis öppen planlösning mot kök. Här ryms både din stora soff- och matgrupp. Från vardagsrummet har du även utgång till den ena balkongen med förmiddagssol. Köket är fullt utrustat och har generöst med förvaring och arbetsyta. I lägenheten finner du även två sovrum varav det ena med utgång till ytterligare en balkong riktad mot föreningens innergård och eftermiddagssolen. Till detta får du även ett förråd (separat förråd i källarplan går även att hyra hos föreningen för en kostnad på 250 kr/mån) och ett badrum med bl a badkar, tvättmaskin och torktumlare. Hallen är möblerbar och har goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober.

Trivsam förening med barnvänlig innergårdsmiljö och egen tvättstuga. Föreningen har gott om garageplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar. Varje lägenhet får även ett boendeparkeringskort till boende och gäster att kunna nyttja parkering på de stickgator som vänder in mot torget, kostnad 35 kr/dygn.
Föreningen har ett gemensamt elavtal där boende faktureras efter sin egen förbrukning. I avgiften ingår bl a bredband och kabel-tv.

Lägenheten är belägen i Industristaden/Kungsängen med parkområde och grönskande årummet precis intill. Ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen samt flera bra restauranger och livsmedelsbutik i den direkta närheten. Du har Mjölnarparken som granne och ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden och kajplatser för fritidsbåten. Gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården och sjukhusområdet.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad