Såld

Kungsängen, Uppsala

Tullgarnsgatan 19

Slutpris: 2 550 000 kr

Tullgarnsgatan 19

VÄLPLANERAD OCH LJUS HÖRNLÄGENHET I HÖGT LÄGE MED MÅNGA SOLTIMMAR!

Nu har du chansen att förvärva den här välplanerade tvårumslägenheten med en härlig balkong i det populära bostadsområdet Kungsängen, ett stenkast ifrån Fyrisån. Lägenheten bjuder in till hög standard, trevliga materialval och en väldisponerad planlösning: hall med förvaring, stort helkaklat badrum med dusch. Välutrustat kök med kyl/frys och diskmaskin samt öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet når man bostadens stora balkong som erbjuder många soltimmar. Bostadens sovrum har fönster i två vädersträck samt tillhörande klädkammare med gott om förvaring.

Brf Olympentorget är en stabil och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter där bland annat varmvatten, värme, kabel tv och bredband samt bostadsrättstillägg ingår. Garage finns i källaren och det är i dagsläget ingen kö till garageplatserna. Åtta (8) platser med möjlighet att ladda elbil. Till varje garageplats finns också möjlighet till förvaring av däck i särskilda låsta förråd. Gemensamt har man en trevlig och skyddad innergård med lekplats, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter som medlemmar är välkomna att utnyttja. På markplan finns även en gemensam tvättstuga, vilket är ovanligt i nyproducerade fastigheter, samt en modern relaxavdelning med bastu och dusch.

Kungsängen/Industristaden är mycket populärt med bara några minuters promenad till tågstationen och centrum. I samma kvarter finns både en förskola och en restaurang och i närområdet finns flera andra restauranger. Runt hörnet härifrån ligger matkedjan Willys. Här bor du granne med vackra Fyrisån med grönområden, lekplatser och kajplatser för fritidsbåten. Dessutom med närhet till Studenternas IP och Akademiska sjukhuset via gångbro över Fyrisån.

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad