Såld

Kungsängen, Uppsala

Tullgarnsgatan 16

Slutpris: 3 400 000 kr

Tullgarnsgatan 16

Fin genomgångslägenhet i nyare byggnad med hiss från markplan

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet med rejäla sällskapsytor, fint ljusinsläpp och balkong med eftermiddagssol. Här får ni bland annat en öppen planlösning, båda sovrummen mot innergården och genomgående golv med ekparkett. Lägenheten är bekvämt belägen i hus från år 2015 med hiss från markplan. Bra förvaringsmöjligheter via ett källarförråd samt lägenhetens garderober och klädkammare.

Planlösningen ger er entré/hall med förvaring, kök med ljus inredning från Marbodal och öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet med utgång till balkongen. Vidare finner ni här ett duschrum med tvättmaskin och torktumlare och två bra sovrum varav det ena har en klädkammare och en inbyggd dubbelgarderob.

Stabil och välskött förening. Trevlig och skyddad gårdsmiljö med planteringar, grönytor, lekplats och bänkar. Här bor du med bekvämt promenadavstånd till såväl absoluta stadskärnan och det nyrenoverade Årummet som till mataffär, Resecentrum och all tänkbar service. Flexibelt tillträde från början av februari.

Varmt välkommen på visning!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tullgarnsgatan 16, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad