Såld

Kungsängen, Uppsala

Tullgarnsgatan 12

Slutpris: 3 240 000 kr

Tullgarnsgatan 12

80 kvm med öppen planlösning och stor inglasad balkong mot gården!

Välkommen till en härlig trea om 80 kvm i centrala Kungsängen! Tilltalande planlösning med öppna, sociala ytor och en väl tilltagen inglasad balkong som vetter mot innergården. Sovrummen är placerade i den bortre änden av bostaden, medan sällskapsytorna finns i mitten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger öppna ytor och ett fint ljusflöde tack vare fönster i två väderstreck. Vidare är förvaringen genomgående god, badrum och hall rymligt. Bostaden har en genomgående fin standard.

Stabil och välskött förening. Trevlig och skyddad gårdsmiljö med planteringar, grönytor, lekplats och bänkar. Här bor du med bekvämt promenadavstånd till såväl absoluta stadskärnan och det nyrenoverade Årummet som till mataffär och all tänkbar service. Populära Anna Petrus Park, med mycket lek och aktivitet för barnen ligger också i närheten.

Varmt välkommen!

Josefin Burell
Ansvarig mäklare

Josefin Burell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Josefin
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad