Såld

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Tulegatan 71

Slutpris: 2 600 000 kr

Tulegatan 71

Optimalt planerad tvårummare!

Välkommen till denna perfekta tvårummare på populära Tulegatan!

- Populär adress
- Optimalt planerad
- Dubbla förråd
- Fransk balkong
- Bra kommunikationer
- Stabil förening

Här saluförs nu en hemtrevlig tvårummare med riktigt smart planlösning.
Hallen erbjuder gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. Kaklat badrum med tvättmaskin och handdukstork. Fint kök med ny kyl/frys (2019) och ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel.
Förutom förvaringen som finns i lägenheten finns även 2 förråd. Föreningen har gemensamt cykelrum, tvättstuga samt gemensamhetslokal med b.la biljardbord och darttavla.

BRF Källsprånget 1 är en välmående förening med låg belåning samt flera av de stora renoveringarna bakom sig.

På Tulegatan 71 bor du i ett härligt område i hjärtat av Sundbyberg. Området blandas av flerbostadshus, stenhus och trävillor från förra sekelskiftet med betydligt yngre byggnader. Här bor du i ett mycket attraktivt område tack vare sitt nära läge in till city i kombination med småstadskänslan. I närområdet finns all tänkbar service såsom livsmedelsaffärer, apotek, restauranger, caféer och barer. Du har också förskolor, skolor och idrottsplatser på kort avstånd. På några minuters promenad från bostaden finner du flera ströv- och grönområden såsom Marabouparken, Lötsjön med utegym och längs med Bällstaån kan du promenera via Pampas marina hela vägen in till city.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tulegatan 71, Såld i Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad