Såld

Vasastan, Stockholm

Tulegatan 42, 5 tr

Slutpris: 9 975 000 kr

Tulegatan 42, 5 tr

Två stycken balkonger med MAGISK utsikt över Vanadislunden på ena sidan och över takåsarna på den andra!
Välkomna till denna välplanerade 4:a, belägen på en av Vasastans mest attraktiva adresser! Dessa 106kvm är perfekt planerade. Möjligt att öppna upp kök så man skapar en öppen planlösning mot det luftiga vardagsrummet, tre generösa sovrum. Två helkaklade badrum, tvättmaskin och torktumlare i ena och gott om förvaringsmöjligheter.

Som medlem i föreningen tar du del av en stabil och välskött förening med god ekonomi, låg belåningsgrad och garage i huset, för endast 1 400 kr/mån intill grönskande Vanadislunden.
Nyligen stambytt.

En attraktiv adress med direkt närhet till Vanadislunden och Odengatan med ett stort utbud av caféer och restauranger direkt runt hörnet. I närheten av fastigheten finns gymmet Nordic Wellnes samt Sats Tule för den som gillar träning. Den direkta närheten till Vanadisbadet är en härlig tillgång när vädret tillåter, Hagaparken och dess tennisbanor samt Lill-Jansskogen med motionsspår och mountainbikeleder. Goda kommunikationsmöjligheter med flertalet stadsbussar samt tunnelbana och pendeltåg. Närhet till både förskolor och skolor samt gymnasium och högskolor.

Sofia Wetterberg
Ansvarig mäklare

Sofia Wetterberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad