Till salu

Skiljebo, Västerås

Tujagatan 9

1 595 000 kr
area icon Yta
  • 54 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 956 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Tujagatan 9

NYPRODUCERAD BOSTAD I ETABLERAT OMRÅDE

Bara att flytta in! Fantastiskt fin välplanerad lägenhet, nyproducerad.
Välkommen till denna tvåa, fint gavelläge med ett härligt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Planlösningens 54 kvm är fördelade på en stor hall med skjutdörrsgarderob/förråd, rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob längs ena väggen. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med plats för både matbord och soffhörna. Badrum med klinker, kakel och kombinerad tvätt-och torktumlare. Från köket kommer du ut på den trevliga balkongen i österläge som du kan förvandla till din egen oas för härliga sommardagar. Extra källarförråd finns för uthyrning (separat kölista, för närvarande inget ledigt).

Skiljebo Äng 1 är den första bostadsrättsföreningen som står klar på det redan etablerade närområdet med närhet till matbutiker, gym, pizzeria, skola och goda buss kommunikationer. Mysiga promenadstråk i närheten och cykelbana in till Västerås centrum. Bostadsrättsföreningen består av två punkthus med totalt 50 lägenheter.

Området är planerat för många grönytor som ger en levande och trevlig miljö. Parkeringsplats och carport finns att hyra (enligt kölista). För den som har elbil finns carport med laddstolpe. Behöver du bara ha en bil ibland kan du boka en bil i elbilspoolen. Bilen har sin egen plats i carporten.

TV & bredband: Telia Triple Play med bredbandshastighet 1000/1000 mbits och kanalpaket "Lagom".

Välkommen att boka in en visning av lägenheten.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Dokument

Planlösning från Tujagatan 9, Till salu i Skiljebo, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad