Till salu

Skiljebo, Västerås

Tujagatan 9

2 195 000 kr
area icon Yta
  • 74 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 035 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Tujagatan 9

Nytt och modernt boende i etablerat kvarter

Vill du vara först? Här finns en en trea som väntar på dig, innflyttningsklar på våning 4 av 7 (hiss finns). Fönster i två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp och med takhöjden 2,50 m ger det en härlig luftig och rymlig känsla.

Modern inredning med vitt kök från Vedum och vitvaror från Electrolux. Helkaklat badrum med klinkergolv utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. En välplanerad bostad, rymlig hall med skjutdörrsgarderob för förvaring samt en städskåpsdel, större sovrum med skjutdörrsgarderob, ytterligare ett sovrum perfekt som barnrum, gästrum eller hemmakontoret. Stort kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till en härlig balkong. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Skiljebo Äng 1 är den första bostadsrättsföreningen som står klar på det redan etablerade närområdet med närhet till matbutiker, gym, pizzeria, skola och goda buss kommunikationer. Mysiga promenadstråk i närheten och cykelbana in till Västerås centrum. Bostadsrättsföreningen består av två punkthus med totalt 50 lägenheter.

Området är planerat för grönytor vilket ger en levande miljö och lugnt kvarter. Parkeringsplats och carport finnas, separat kö till platserna för den som har bil och behöver hyra en plats. Vissa carport platser har tillgång till laddstolpe. Behöver du bara använda bil ibland kan du boka en i elbilspoolen. Bilen står i carporten intill huset.

Bredband via Telia Sonera, Telia Triple Play med bredbandshastighet 1000/1000 mbits och kanalpaket "Lagom".

Välkommen att höra av dig och boka visning, en lägenhet som måste ses!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Tujagatan 9, Till salu i Skiljebo, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad