Till salu

Jarlaberg, Nacka

Trillans Väg 40

  • price tag icon 5 765 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 995 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 76 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 765 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1990
Trillans Väg 40

Välkomna till denna mysiga 3a på ca 76 kvm i barnvänliga Jarlaberg.

- 1 km till båtbryggan i Nacka Strand
- 1,2 km till Nacka Forum
- Ca 7 km till Slussen
- Granne med Nyckelviken
- Inglasad balkong

Vardagsrummet är ljust och öppnar upp mot en trevlig balkong, perfekt för trevliga stunder tillsammans. Här finns två rymliga sovrum där barnen kan ha sina egna personliga utrymmen. Det rymliga köket är en samlingsplats för hela familjen med gott om plats för matlagning och gemensamma måltider. Badrummet är helkaklad och här finns det både badkar och tvättmaskin. Bostaden ligger i ett barnvänligt område endast ett stenkast från förskola och lekplats. Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 7-8 kvm, beläget en trappa upp.

Brf Uttern är en populär och väl underhållen förening som inkluderar kabel-TV och internet (fiber) i månadsavgiften. Innergården är lugn och fin med flera fruktträd som passar bra för mellanmål till barnen, grillplats och en stor tvättstuga. Gästlägenhet, bastu och gemensamhetslokal finns också.

Njut av livet med närhet till allt! 1 km promenad från båtbryggan i Nacka Strand och Restaurang J! 1,2 km till Nacka Forum! Cirka 7 km till Slussen! Samtidigt granne med naturreservatet Nyckelviken!

Trillans väg i Jarlaberg har ett unikt läge! Mer eller mindre granne med Stockholm City och ett naturreservat. Inom några år access även till tunnelbana! I närliggande Nacka Strand finns bland annat gym, padelbanor, minigolf, italiensk deli, blombutik, flertalet restauranger och Sveriges bästa hamburgare! Pendelbåden i Nacka Strand är ett smidigt sätt att åka in still stan eller skärgården.

Intresseanmälan
Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Trillans Väg 40, Till salu i Jarlaberg, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad