Till salu

Gåvsta, Uppsala

Trevlinge 2

1 995 000 kr
Trevlinge 2

Trevlig tomt med möjlighet till avstyckning och bebyggelse av två hus!

Välkommen att förvärva en större tomt om 2 387m² och förverkliga husdrömmen med närhet till gröna Rasbo! Möjlighet att stycka av tomten och bygga två hus tack vare positivt förhandsbesked.

Tomten är idag inte knuten till någon husleverantör, men förhandsbesked för en 1,5-plans villa på ca 190kvm finns om du vill njuta av din stora och grönskande tomt. Anmälan för att koppla till kommunalt vatten och avlopp är inskickat efter Uppsala vattens planering om utökning av verksamhetsområdet och därmed även till fastigheten Trevlinge 1:20.

Här bor du i ett väldigt lugnt, tryggt och familjevänligt område i Gåvsta. Från Trevlinge 2 når du Uppsala centrum på endast 20 min och Gränbystaden med stort utbud av butiker och restauranger på endast 15 min. I Gåvsta finns både förskola och skola, där bussarna 116,118,125 och 805 åker med korta intervaller. I ditt direkta närområde kan hittar du områdets pizzeria, en enklare närlivs och godislunden med 400 olika godissorter. För den idrottsintresserade familjen finns ett flertal aktiviteter att boka upp sig på i områdets sporthall.

Vänligen kontakta mäklaren för mer information, dokumentation och eventuell visning på plats!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Försäkring

Grundinformation

Tomt

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad