Såld

Vasastan - Norrtull, Stockholm

Tre Liljor 2A

Slutpris: 7 800 000 kr

Tre Liljor 2A

Stilren 3:a med charmiga detaljer i eftertraktat område - balkong i SV

Ljust och välplanerat trea i utmärkt skick. Nyligen renoverad med smakfulla materialval. Belägen i ett lugnt och eftertraktat område mitt i Vasastan. Här finns en trevlig balkong i sydvästläge mot den lugna innergården. Lägenheten präglas av charmiga detaljer från 1920-talet, som högt i tak, spegeldörrar och vackra trägolv. Fönstren ger bra ljusinsläpp och skapar en luftig känsla. Stora sällskapsytor och gott om förvaringsutrymme, samt två rymliga sovrum mot innergården. Köket har nyligen renoverats med omsorgsfullt utvalda material och kvalitativa vitvaror. Badrummet är helkaklat och stilrent renoverat. Tvättmaskin/torktumlare finns i en separat walk-in-closet i sovrummet. Förvaringsmöjligheter finns även i ett rymligt källarförråd på ca 5-6 kvm. Fastigheten har en klassisk 20-talskaraktär med vackert trapphus och hiss.

Läget är centralt och lugnt i Vasastan. Odenplan ligger på kort promenadavstånd och erbjuder en mängd restauranger och butiker, såsom STHLM Brunch Club, Lilla Ego och Åhléns. Det finns även gott om träningsmöjligheter, inklusive populära Sats Odenplan. Trekantstorget med Gustaf Vasa-kyrkan och Stadsbiblioteket är en trevlig plats i närheten. Vasaparken och Tegnérlunden erbjuder gröna oaser för avkoppling. Goda kommunikationsmöjligheter med flera buss- och tunnelbanelinjer samt pendeltågsstationen Odengatan. En perfekt plats för den som vill bo centralt i Vasastaden.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tre Liljor 2A, Såld i Vasastan - Norrtull, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad