Såld

Vasastan, Stockholm

Tre Liljor 2 A, 1,5 tr (vån 2)

Slutpris: 7 600 000 kr

Tre Liljor 2 A, 1,5 tr (vån 2)

Ljus och ytterst välplanerad 3:a i toppskick med härlig balkong i sydväst mot idyllisk innergård!

Ljus och ytterst välplanerad 3:a i toppskick. Stilrent renoverad med med smakfulla materialval. Lugnt, eftertraktat toppläge i hjärtat av Vasastan. Härlig balkong i sydvästläge mot den idylliska innergården. 20-talscharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Genomgående med stora, eleganta fönster i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Stora sällskapsytor, ypperlig förvaring och två rymliga sovrum. Båda sovrummen är belägna mot den lugna och grönskande innergården. Köket renoverades 2021 med påkostade materialval och kvalitativa vitvaror. Helkaklat badrum, stilrent renoverat med högklassiga materialval. Tvättmaskin/torktumlare finns installerat i separat walk-in-closet i sovrummet. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 5-6 kvm. Stilfull 20-talsfastighet med vackert trapphus och hiss.

Här bor du med lugnt toppläge i den centrala delen av eftertraktade Vasastan. Odenplan nås på kort promenad - känn stadspulsen med ett mångfald restauranger och butiker såsom STHLM Brunch Club, Lilla Ego och Åhléns. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Det växande trekantstorget har Gustaf Vasa-kyrkan i ena kanten samt Stadsbiblioteket den andra. Med bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken och Tegnérlunden. Odenplan erbjuder utmärkta kommunikationer i form av flera buss- och tunnelbanelinjer, här finns även pendeltågsstationen Odengatan. Vill du bo i kärnan av Vasastaden har du hamnat helt rätt!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tre Liljor 2 A, 1,5 tr (vån 2), Såld i Vasastan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad