Till salu

Kvarnholmen, Nacka

Tre Kronors väg 39, 1 tr

4 795 000 kr
area icon Yta
  • 69 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 816 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2015-2018
Tre Kronors väg 39, 1 tr

Välkommen till denna välplanerade 3,5:a i Oscar Properties historiska projekt Bageriet!

Välkommen till denna välplanerade 3,5:a i Oscar Properties historiska projekt Bageriet!

Här bor du i en fin yteffektiv 3,5:a om 69 kvm med optimal planlösning och högt i tak i historiska Bageriet. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupper, matsalsbord och annat möblemang om så önskas.

Köket i bostaden är special- och arkitektritat, bänk- och högskåp med släta luckor i mörkgrå kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av grå marmor. Köksutrustningen består utav en helintegrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn samt en induktionshäll. Matplats i en öppen lösning mot vardagsrummet som möjliggör för större sällskap.

Bostadens master bedroom är mycket rymligt och här får man enkelt plats med dubbelsäng och gott med plats för skrivbordsdel och garderobsförvaring. Bostadens andra sovrum är också välplanerat och passar perfekt som barnrum/kontor eller gästrum. Bostadens tredje sovrum är av mindre karaktär men plats finns för enkel säng, garderob och skrivbord.

Badrummet är stilrent med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc, handdukstork, golvvärme, handfat, tvättmaskin, torktumlare samt dusch. Dimbar tak- och väggbelysning i kromat utförande.

- Exklusiv och toppmodern bostad.
- Förråd finns till bostaden
- Fint vitpigmenterat enstavigt ekgolv som är genomgående för hela bostaden.
- Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet.
- Direkt närhet till alla bekvämligheter samt kommunikationer in till City med buss och pendelbåt.

Visningar

Välkommen på öppen visning! söndag 4 juni, 14:00 - 14:30
Anmäl mig

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad