Till salu

Kvarnholmen, Nacka

Tre Kronors väg 23

Nästa visning
calendar icon söndag 25 februari 12:15 - 12:45
2 995 000 kr
area icon Yta
  • 56 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 334 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1938
Tre Kronors väg 23

Charmig funkis från 30-talet mitt på populära Kvarnholmen

I ett charmigt funkishus från 30-talet återfinns denna härliga 2:a - mitt på populära Kvarnholmen!

- Charmig funkis från 30-talet mitt på populära Kvarnholmen
- Genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck
- Lättmöblerade rum
- Två klädkammare
- Stort badrum med tvättmaskin
- Gästtoalett
- Balkong i söderläge
- Kvarnholmens Centrum med stort serviceutbud
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
- 15 minuter med buss till Slussen
- Nattbussar
- 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan
- 3 minuter till Nacka forum via nya högbron
- Strandpromenad till Slussen

En välkomnande hall med utrymme för förvaring samt ingång till separat klädkammare. Tack vare bostadens läge, med fönster i två väderstreck, skapas en ljus och hemtrevlig hall. Ljust och socialt vardagsrum. Stora fönsterpartier maximerar ljusinflödet i ett väl tilltaget och lättmöblerat vardagsrum. Genom dubbeldörrar tar du dig från vardagsrummet ut på bostadens balkong. Balkongen är en riktig pärla och ligger i ett mycket attraktivt söderläge. Tack vare detta är balkongen soldränkt från morgon till kväll. Parallellt med vardagsrummet ligger det mysiga sovrummet. Sovrummet har separat walkin-closet / klädkammare med fina förvaringsmöjligheter. Ett hemtrevligt funkiskök utrustat med ugn, spis, kyl/frys och diskmaskin, Schackrutigt golv i svart och vitt, gott om arbetsyta. Matplats med plats för större middagsbord. Bostaden har ett helkaklat badrum. Här återfinns samtliga bekvämligheter med bland annat badkar och tvättmaskin. Separat WC med handfat och fönster.
Två externa förråd tillhör lägenheten.

Mitt på Kvarnholmen ligger den gamla Spisbrödsfabriken och Bageriet som fått nytt liv som områdets centrum. Idag finns här en COOP, Delselius bageri, Don Felice, Crispy pizza, apotek, STC gym m.m. - Du ska inte behöva lämna Kvarnholmen för att gå på krogen, handla mat, besöka doktorn eller gå i skolan. Besök gärna www.kvarnholmen.com för mer information.

Bra kommunikationer med regelbunden busstrafik till slussen eller från kajen ta SL- båten in till centrala Nybroplan och Strandvägen. Båten går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö (med fantastiska pizzor på 450 gradi)- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe!

Varmt välkomna på visning.

Visningar

Välkommen på öppen visning! söndag 25 februari, 12:15 - 12:45
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Tre Kronors väg 23, Till salu i Kvarnholmen, Nacka

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad