Såld

Saltängen, Nacka

Tranvägen 4, 7tr

Slutpris: 4 000 000 kr

Tranvägen 4, 7tr

Högst upp i huset!

Huset har hiss, vilket är unikt för området. Välskött förening med fin trädgård, grillplats, pergola, tvättstuga, snickarboa, förråd. Relativt enkelt att få parkeringsplats eller garage till låg kostnad. Ekonomin är god och välskött!

Saltängen är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor och havet. Vackra Långsjön finns ca 1 km från bostaden, bra badmöjligheter och utegym. Även närhet till fina strövområden i Nyckelviken. I Ektorp Centrum finner ni matbutiker, gym och restauranger. Populära Gateau är ett mysigt fik med bästa solläget och är kända för sina fina bakverk och fantastiska bröd! I angränsande Saltsjö-Duvnäs finns två mysiga restauranger, Olle&Kajsa samt Stationshuset. Nacka Forum finns 2 km bort från bostaden och erbjuder brett butik- samt restaurangutbud. Några minuters promenad till täta busskommunikationer in till City (ca 20 min till Slussen) som gör det lätt att vara spontan.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad