Såld

Saltängen, Nacka

Tranvägen 13, 2 tr

Slutpris: 2 550 000 kr

Tranvägen 13, 2 tr

Här är det bara att flytta in! Högt upp i huset, helt utan insyn, ligger denna fina pärla med balkong med behaglig förmiddagssol. Utsikt mot skog och natur från balkongen som sommartid är otroligt lummig, måste upplevas på plats! Saltängen är ett stenkast från vattennära promenader och de fina villaområdet Saltsjö-Duvnäs.

- Högt upp med hiss i huset
- Låg avgift
- Ingen insyn
- Nära naturen och havet
- Rymlig balkong
- Gott om parkeringsplatser
- Bra kommunikationer ett stenkast bort med ca 15 min med buss till slussen

Stort och stilrent kök med kyl/frys, spis och ugn. Gott om förvarning i skåp och lådor med vita luckor, generösa arbetsytor på bänkskiva. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger ett luftigt intryck med ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna.
I anslutning till vardagsrummet nås den högt belägna balkongen med vacker lummig utsikt. Sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring. Rymlig hall med plats för avhängning och skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. I anslutning till hallen finns en stor walk-in closet med gott om förvaring. Helkaklat badrum utrustat med handfat, dusch, tvättmaskin och wc.

Detta är en bostad i ett toppenläge i en attraktiv förening med hiss. Ni kommer ej att bli besvikna. Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkommen på visning!

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tranvägen 13, 2 tr, Såld i Saltängen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad