Till salu
Budgivning pågår

Södermalm, Stockholm

Trålgränd 4, 4tr

  • price tag icon 5 235 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
8 950 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 102 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 235 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1993-94
Trålgränd 4, 4tr

Rymlig femma i lugnt område och balkong med utsikt över vattnet vid Hammarbykanalen!

Sjöutsikt // Eftermiddags- och kvällssol // Genomgående ljusinsläpp // 29 hyresrätter (dolda tillgångar) // Garage i föreningen // Nära Skanstull

Denna attraktivt belägna bostad med närhet till Tullgårdsparken, Stora Blecktornsparken och Vitabergsparken erbjuder en enastående utsikt över Hammarbykajen och vattnet från balkongen. Med sina generösa 102 kvadratmeter fördelade på fem rum ger detta hem gott om plats för hela familjen att trivas i.

Den ljusa interiören flödar med naturligt ljus tack vare de generösa fönstren och vitmålade väggarna. De ombonade parkettgolven bidrar till en varm och inbjudande atmosfär.

Tre rymliga sovrum erbjuder gott om utrymme för bekväma sängar, vilket ger varje familjemedlem möjlighet till sin egna mysiga tillflyktsort för en god natts sömn. Det fjärde sovrummet lämpar sig utmärkt som gästrum, barnrum eller arbetsplats.

Det fullt utrustade köket är både praktiskt och elegant, med fina arbetsytor och smarta förvaringslösningar. En matgrupp för minst sex personer passar lätt in i detta utrymme.

Vardagsrummet utgör en inbjudande social yta som enkelt kan möbleras med en bekväm soffgrupp. Detta rum öppnar upp till balkongen, bostadens juvel. Här finns utrymme att skapa en avkopplande loungemiljö där man kan njuta av den fantastiska utsikten från morgon till kväll.

Badrummet är nyrenoverat och stort till ytan med mycket fina materialval.

Bostaden är belägen i Brf Tullstugan 3, en äkta förening med 263 lägenheter och 7 lokaler. Föreningen erbjuder innergårdar med lekplats och en väl omhändertagen trädgård med trädgårdsmöbler under sommarhalvåret. Totalt fyra tvättstugor, en gemensamhetslokal på kajen, en övernattningslägenhet samt cykel- och barnvagnsrum.

Norra Hammarbyhamnen, belägen vid kajen intill Hammarby Sjö, erbjuder en modern och attraktiv bostadsmiljö med närhet till både stadspulsen och natursköna områden. Med sina nybyggda bostadshus och välplanerade grönområden skapar Norra Hammarbyhamnen en harmonisk och hållbar livsstil för dess invånare. Här finns ett brett utbud av bekvämligheter såsom restauranger, caféer och butiker, samt goda kommunikationsmöjligheter med gångavstånd till Skanstulls tunnelbana samt närhet till bussar och cykelvägar.

På Kajen inom promenadavstånd går det färja över till Hammarby Sjöstad samt Djurgården och Nybroplan.

Området lockar med sin urbana livsstil kombinerat med närheten till vatten och grönska. Med en atmosfär av dynamik och gemenskap är Norra Hammarbyhamnen det perfekta valet för den som söker ett modernt och bekvämt boende i en levande stadsdel.

Intresseanmälan
Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Jonas Tillman
Assisterande mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Trålgränd 4, 4tr, Till salu i Södermalm, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad