Kommande bostad

Centrum, Uppsala

Trädgårdsgatan 7C

  • price tag icon 3 293 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 995 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 62,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 293 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1995
Trädgårdsgatan 7C

Fin gaveltvåa högst upp med balkong som har slottsutsikt!

Välkommen till en mycket ljus lägenhet högst upp i fastighet med hiss från markplan. Större delen av bostaden har nyligen renoverats. Härlig balkong i soligt sydvästläge och med vacker utsikt mot slottet och Domkyrkotornens toppar.

Planlösningen erbjuder en rymlig hall, trivsamt och nyrenoverat kök med angränsande tvättstuga och klädkammare, ljust vardagsrum med utgång till balkongen, badrum med dusch och fönster samt sovrum med utgång till balkongen.

Bostadsrättsföreningen Slottsträdgården ligger, precis som det låter, i direkt anslutning till slottet och man kan njuta av dess prakt från många av dess bostäder men även från föreningens gemensamma trädgård som ligger inbäddad och skyddad bland husen i bästa solläge med omgivande rabatter som byter färg och skepnad med årstiderna. Detta är en bostadsrättsförening med god ekonomi, låg belåning per kvadratmeter och låga månadsavgifter där det mesta är inkluderat. Det är inga större renoveringar på gång, det finns garage som nås enkelt från bostaden via hiss, man har extern förvaring i källarplan, det finns invändiga cykelförråd, övernattningsrum att nyttja och framför allt; ni bor alldeles invid slottet och domkyrkan, omgiven av Fyrisån, charmiga kvarter med anrika byggnader och ett stenkast från Uppsalas stadskärna med allt vad den har att erbjuda samt Botaniska trädgården, Engelska parken och Stadsparken med rofyllda promenadstråk.

Visning planeras ske i augusti men anmäla gärna ditt intresse redan nu!

Intresseanmälan
Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Trädgårdsgatan 7C, Kommande i Centrum, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad