Till salu

Malmaberg, Västerås

Tråddragargatan 15

  • Friliggande villa
5 795 000 kr
  • lamp and chair icon 7 rum och kök
area icon Yta
  • 170 m2 boarea
  • 85 m2 biarea
  • 704 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1934 - ombyggnad 1977
Tråddragargatan 15

Välskött familjevilla på attraktiv adress!

Välkommen till Tråddragargatan 15 och denna representativa villa som har allt man kan önska sig!

- Inhägnad oas på bakisdan med poolområde
- Stora renoveringar gjorda - läs mer under renoveringar
- Attraktiv adress med närhet till City och kommunikationer

Entréplan erbjuder rymliga sociala ytor bestående av kök, vardagsrum och matsal i öppen planlösning med en öppen spis i hjärtat av vardagsrummet. Ljuset flödar genom både entréplan och övervåningen tack vare stora fönsterpartier. Parkettgolv och ljust målade väggar är genomgående i hela huset. Du möts i hallen av fint klinkergolv med direkt anslutning till gäst-toalett och ett mindre sovrum. Övervåningen består av ett rymligt allrum med möjlighet att dela av ett sovrum vid behov, ett nyrenoverat badrum med kvalitativa materialval och tre sovrum. Källarplan är ett praktiskt utrymme med gillestuga, ett sovrum, tvättstuga och ett rymligt badrum. Klinkergolv i hela källarplanet.

Magiskt poolområde som är stenlagd och insynsskyddad. En oas som är inhägnad och en central punkt för sommarens umgänge. På tomten finns

Optimalt läge med närhet till skolor, matbutiker, bussförbindelser och Västerås City.

Hör av dig till mäklaren för mer info!

Intresseanmälan
Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Bostad

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad