Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Torsgatan 8D

Slutpris: 3 095 000 kr

Torsgatan 8D

GAVELTREA MED HISS & BURSPRÅK I FRÄMRE LUTHAGEN!

Välkomna till denna trevliga gaveltrea i främre Luthagen med hiss och burspråk. Här bor man med en planlösning som erbjuder välkomnande hall med gott om förvaring, två sovrum där det ena har utgång till en balkong, nyrenoverat badrum med tvättmaskin, stort kök med matplats och vardagsrum med plats för en större soffgrupp.

Här bor ni i en välskött stamrenoverad bostadsrättsförening. Många av de större renoveringarna är utförda och fastigheten är väl förvaltad. Bekvämligheter som hiss, trevlig gård med sittgrupper i pergola och lekplats m.m. är något som boende får glädjen av.

I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV, bredband och tvättstuga.

I Främre Luthagen har du nära till allt - detta är det perfekta området för dig som vill ha närheten till naturen men samtidigt bo med gångavstånd till citykärnan. Främre Luthagen erbjuder även flertal parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen. Vasaparken är en populär samlingsplats för barnfamiljer både sommar som vinter, ett besök i lekparken eller Biologiska Museét, Biotopia. Det finns ett flertal mataffärer och trevliga kvartersrestauranger med varierad inriktning.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ert intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torsgatan 8D, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad