Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Torsgatan 8C

Slutpris: 2 250 000 kr

Torsgatan 8C

Ljus och välplanerad tvåa med vackert burspråk och balkong med fri utsikt. Hiss finns!

Ljus och mycket välplanerad tvåa i välskött fastighet med hiss i attraktiva kvarter i Främre Luthagen!

Den tilltalande planlösningen erbjuder välkomnande hall med god förvaring i form av generös klädkammare, ljust vardagsrum med vackert burspråk och utgång till härlig balkong. Bra sovrum med plats för både säng och förvaringsmöbel eller arbetshörna, trivsamt och välplanerat, nyrenoverat arbetskök samt fräscht renoverat helkaklat badrum med dusch.

På Torsgatan 8 C bor du i en välskött förening med lugnt belägen innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter in vid lummig pergola. Föreningen har dessutom cykelförråd, tvättstuga med torkrum och hobbyrum. Bostadsrättsförsäkringstillägg ingår för alla medlemmar. Främre Luthagen är ett lugnt och centralt område, bekvämt beläget ett stenkast från service, butiker och restauranger och med närhet till härliga promenadstråk längs ån. Gångavstånd till både centralstationen och flera av Uppsala universitets fakulteter.

Ett välplanerat boende utöver det vanliga och en atmosfär som måste upplevas!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torsgatan 8C, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad