Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Torsgatan 8B

Slutpris: 2 350 000 kr

Torsgatan 8B

Ljus och välplanerad tvåa med vackert burspråk och balkong med fri utsikt. Hiss finns!

Välkomna till en mycket välplanerad tvåa med balkong och burspråk. Hela lägenheten totalrenoverades under åren 2020-2021. Lugn gata i populära Främre Luthagen, endast ett stenkast från parker och promenadstråk intill ån samt med mycket god service i lägenhetens absoluta närhet.

Här bor ni i en välskött stamrenoverad (2020) bostadsrättsförening med god ekonomi. Många av de större renoveringarna är utförda och fastigheten är väl förvaltad. Bekvämligheter som hiss, trevlig gård med sittgrupper i pergola och lekplats m.m. är något som boende får glädjen av.

I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV, bredband, tvättstuga samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen. Till lägenheten hör ett stort källarförråd samt ett matkällarförråd.

I Främre Luthagen har du nära till allt - detta är det perfekta området för dig som vill ha närheten till naturen men samtidigt bo med gångavstånd till citykärnan. Främre Luthagen erbjuder även flertal parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen. Vasaparken är en populär samlingsplats för barnfamiljer både sommar som vinter, ett besök i lekparken eller Biologiska muséet, Biotopia. Det finns ett flertal mataffärer och trevliga kvartersrestauranger med varierad inriktning. Gångavstånd till både centralstationen och flera av Uppsala universitets fakulteter.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torsgatan 8B, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad