Till salu

Lindbacken, Uppsala

Torpsvängen 12

Nästa visning
calendar icon söndag 30 juni 16:00 - 16:30
  • price tag icon 6 242 kr / månad
  • Bostadsrättsradhus
4 300 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 146 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 242 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Torpsvängen 12

Enastående radhus - barnvänlig gata

Välkommen till detta enastående radhus i det barnvänliga området Lindbacken i Uppsala. Med ett välisolerat och energieffektivt trähus omfamnat av grönska, erbjuds en unik livsstil i harmoni med naturen. På en trevlig tomt sträcker sig detta hem över två plan, med en sammanlagd boarea om 146 kvm. Här möts du av högsta standard i materialval och utrustning, vilket skapar en modern och välkomnande atmosfär.

Den öppna planlösningen på bottenvåningen bjuder in till social samvaro och härligt ljusinsläpp. Skjutdörrar och fastmonterade hyllor erbjuder smart förvaring, medan de generöst tilltagna fönstren bidrar till en ljus och rymlig känsla i bostaden.

Utomhus finns två underbara uteplatser, belagda med både sten och trä, som bjuder in till avkoppling och sociala stunder i varierande väderstreck. För den som önskar odla sin egen köksträdgård finns även odlingslådor tillgängliga. Förvaring utomhus är också väl tilltaget, med förråd och bänkskåp som erbjuder praktisk förvaring för trädgårdsredskap och utomhusleksaker.

På den lugna återvändsgatan finns plats för två bilar på uppfarten, samt en laddbox för elbilar, vilket gör det bekvämt och miljövänligt att ta sig runt. Med stilren arkitektur och noggrant utvalda material erbjuder detta radhus en exklusiv boendemiljö i ett av Uppsalas mest eftertraktade områden.

Lindbacken är inte bara ett vackert och lugnt område utan också perfekt för barnfamiljen. På Torpsvängen bor du i närheten av hästhagar och utegym, samt en lekplats med pulkabacke för vinterlek. Med närhet till skolor, förskolor och all tänkbar service i Gränbystaden är detta ett drömhem för den moderna familjen som söker en aktiv och bekväm livsstil.

Visningar

Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på visning! söndag 30 juni, 16:00 - 16:30
Anmäl mig
Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Torpsvängen 12, Till salu i Lindbacken, Uppsala Planlösning från Torpsvängen 12, Till salu i Lindbacken, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad