Såld

Bromma - Gamla Äppelviken, Stockholm

Törnrosvägen 3

Slutpris: 20 500 000 kr

Törnrosvägen 3

Funkisdröm med bevarad originalkänsla i gamla Äppelviken

Varmt välkomna till denna rymliga familjevilla på totalt 275 välplanerade kvadratmeter i tre plan. Hela huset är varsamt renoverat under senare år, med många unika originaldetaljer väl bevarade; vackra ekparketter, elementskydd, den invändiga blomsterbalkongen, det vackra trappräcket, de blästrade glasdörrarna med akvariemotiv och en betjäningsklocka m.m. Lättskött, insynsskyddad och friköpt tomt på 656 kvm, med gott om plats för lek och bus och en härlig blomsterprakt och omgärdad av väldoftande syrenbuskar. Entréplan med en välkomnade hall med ett golv och trappan till övre plan i vacker Kolmårdsmarmor, två blyinfattade fönster och en öppen spis. Två bra sovrum, ett gym/arbetsrum, tvättstuga med dusch, separat wc och många bra förvaringsutrymmen. Övre plan med ett ljust och luftigt kök, ytterligare tre sovrum varav två med utgång till en stor altan med spabad, ett snyggt badrum, separat wc samt en rymlig och ljus sällskapsavdelning med utgång till en stor balkong där med fördel middagarna intas i kvällssol. Vindsplan med hall/tv-rum, två sovrum samt ett tredje separat wc. Bergvärme finns installerad. Garage/förråd och stenlagd uppfartsparkering för två-tre bilar. Kort promenad till kommunikationer och klippbad i Mälaren.

Ansvarig mäklare

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Törnrosvägen 3, Såld i Bromma - Gamla Äppelviken, Stockholm Planlösning från Törnrosvägen 3, Såld i Bromma - Gamla Äppelviken, Stockholm Planlösning från Törnrosvägen 3, Såld i Bromma - Gamla Äppelviken, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad