Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Torngatan 18

Slutpris: 3 250 000 kr

Torngatan 18

TREA I FRÄMRE KAPELLGÄRDET MED HISS FRÅN MARKPLAN, KLÄDKAMMARE OCH NYLAGT LJUST GOLV!

Välkommen till en ljus och yteffektiv genomgångstrea i mycket gott skick och lugnt belägen med balkong mot den stora innergården. Här bor ni bekvämt med hiss från markplan och förvaring i rymlig klädkammare.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring, stort badrum med tvättmaskin/torktumlare och fönster. Två rymliga sovrum med tillhörande förvaring samt klädkammare som skiljer sovrummen från varandra. Utmärkt kök med matplats för ca 8-10 personer och vardagsrum med plats för en större soffgrupp och utgång till lägenhetens balkong mot föreningens innergård.

Till lägenheten hör ett källarförråd!

Brf Tornet 4 är en mycket välskött förening med ett trevligt läge i främre delarna av Kapellgärdet. Föreningen har en fin innergård med grillmöjligheter och barnvagns- och cykelförråd samt garage med separat kösystem för 1000kr/mån.

Området Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar och restauranger. Via cykelvägen tar det ca fem minuter till resecentrum. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik i området och inom räckhåll finns bl. a Vaksala torg med konserthuset och tillgång till god service i affärshuset Kvarnen. Ett gott tecken på att detta är ett område att trivas i är att de som bor här sällan rör sig till ett annat område..

Missa inte denna chans, varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad