Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Torngatan 16

Slutpris: 3 650 000 kr

Torngatan 16

Utmärkt planerad fyra med 2 balkonger samt 2 badrum i Främre Kapellgärdet! Ledig garageplats!

Välplanerad fyra på våning 3 av 7 med ett bra läge i populära Kapellgärdet. Genomgående hög standard med modern och ljus färgsättning! I dagsläget finns lediga garageplatser.

Planlösningen ger er: Kök och vardagsrum i anslutning till varandra med utgång till stor inglasad balkong. Två bra badrum, det ena har tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten erbjuder även tre rymliga sovrum med förvaring. Praktisk hall med bra förvaring i en stor skjutdörrsgarderob.

Bra extra förvaring till bostaden i ett källarförråd.

Föreningen har ett gemensamt elavtal vilket ger de boende låga elkostnader.

På Torngatan 16 bor ni bekvämt med hiss från markplan och garage i källaren. Det geografiska läget är optimalt och medför att ni har nära till allt, gångavstånd till Uppsala city samt resecentrum. Den mysiga innergården erbjuder en grönskande miljö med utemöbler, pergola och lekplats för barnen.
Därtill finns goda träningsmöjligheter och flertalet restauranger i direkt närhet till bostaden. För den som pendlar med bil finns även goda möjligheter då man enkelt tar sig ut till E4:an via den norra påfarten. Detta är ett område att trivas i och en bostad för den som ställer höga krav på bekvämlighet och närhet till stort serviceutbud.

Bör ses!

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad