Såld

Fålhagen, Uppsala

Torkelsgatan 17G

Slutpris: 2 140 000 kr

Torkelsgatan 17G

Topprenoverad 2:a, högst upp i huset med balkong i fritt läge!

Stilren tvåa med nyproduktionskänsla och härlig balkong i populära Fålhagen. Här bor du i en modern och ljus genomgångslägenhet med stora fönster högst upp på våning tre med hiss från markplan. Fastigheten är från 40-talet och byggts om 2016 vilket gör att du får det goda från båda världarna, den väl tilltagna takhöjden och djupa fönsternischerna tillsammans med den nya moderna planlösningen.
Här får du en välkomnande hall med gott om förvaring i fyra rymliga garderober. Smakfullt och fullt utrustat kök i öppen planlösning till vardagsrummet. Här rymmer både soff- och matgruppen. Från vardagsrummet når du även den stora balkongen med trevlig fri utsikt över området. Sovrum med plats för dubbelsäng, samt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.
Till lägenheten finns ytterligare förvaringsmöjligheter i två förråd och på föreningens innergård finns gemensamma utemöbler och en grill.

Fålhagen är ett attraktivt område beläget i lugn omgivning och med endast några minuters promenadavstånd till resecentrum och city. På vägen dit passerar du bl a restauranger, gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. I det direkta närområdet finner du även ytterligare större livsmedelsbutik med apotek. Universitetsområdet når du med en cykeltur på endast några minuter eller genom bra bussförbindelser. Du får med andra ord direkt närhet till Uppsalas stadsliv och allt vad staden har att erbjuda, samtidigt som du har trevliga parkområden runt hörnet, perfekt för en picknick eller löpträning.

Låt inte den här drömlägenheten glida dig ur händerna. Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torkelsgatan 17G, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad