Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 46

Slutpris: 2 840 000 kr

Torgny Segerstedts allé 46

Luftig lägenhet som nås med hiss från markplan, praktisk planlösning och i bra skick! Stor balkong!

Välkommen till en härlig och välplanerad genomgångslägenhet med högt i tak! Härlig och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum, ordentliga sovrum och ett gediget badrum.

Stort vardagsrum i öppen planlösning med köket, som erbjuder flera möjligheter till en praktisk möblering. Välutrustat och luftigt kök med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor och full maskinell utrustning som inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro, diskmaskin, kyl, frys, induktionshäll och spisfläkt. Härlig stor balkong med kvällssol och utgång från vardagsrummet/köket och utsikt mot gården. Två ordentliga sovrum. Helkaklat badrum som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.
Ett källarförråd.

Stor och trivsam innergård som delas med grannföreningen, här har ni fina planteringar, sittgrupper och lekplats för barnen. I Rosendal bor ni med direkt närhet till Stadsskogen med fina promenad och motionsspår. I närheten finns även vackra Hågadalen där det ges möjlighett till svamp och bärplockning, längdskidåkning samt motionsspår.

Ett stenkast från lägenheten finns goda motionsmöjligheter i form av gym, tennisbanor och padeltennis samt bekväm allmän service så som ICA-butik, apotek och restauranger.

Goda förbindelser till Uppsala city via fina cykelvägar eller busslinjer. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Du som pendlar tar dig till E4:ans påfart inom några minuter samt förskolor, grundskolor och gymnasium finns det flertalet av inom bekvämt avstånd.

VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare Jakob Ekerot på jakob.ekerot@widerlov.se

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 46, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad