Kommande bostad

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 44

  • price tag icon 2 213 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 44 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 213 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2013-14
Torgny Segerstedts allé 44

Smart planerad lägenhet med stor inglasad balkong mot gården

Välkomna till väl utnyttjade kvadratmetrar i välskött förening i Rosendal. Natur-och citynära läge med stadsskogen som en av de närmsta grannarna och city inom kort cykelavstånd. Generös takhöjd samt tillhörande förrrådsutrymme i källare. Lediga parkeringsplatser finns i garage (Uppgift från 2024-06-10). Mycket populärt område för dig som arbetar eller studerar vid Ultauna, SLU, BMC, Ångströmslaboratoriet, Blåsenhuset, Akademiska med flera då dessa institutioner ligger inom kort gång/cykelavstånd.

Planlösningen erbjuder en rymlig hall, sovrum med plats för dubbelsäng, garderob och städskåp samt fönster mot gården. Vardagsrummet är i lagom öppen planlösning mot köket och har utgång till den möblerbara och inglasade balkongen. Köket är bra planerat med gott om skåp och arbetsyta och badrummet är helkaklat med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående fint skick med neutrala färg- och materialval.

Välskött förening med trevlig gårdsmiljö med gräsyta och trädgårdsmöbler. Dialog pågår med grannföreningen Sommerwind om en sammanslagning mellan de båda föreningarna. Läs om detta under "dokument". Här bor du i ett nytt, trivsamt och barnvänligt område med behagligt cykelavstånd till stadskärnan. I närområdet finns bl a fina motionsstråk i Stadsskogen, mataffär, restauranger samt gym och andra motionsmöjligheter i bl a USIF Arena. Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Torgny Segerstedts allé 44, Snart till salu i Rosendal, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad