Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 42

Slutpris: 2 060 000 kr

Torgny Segerstedts Allé 42

Optimalt planerad lägenhet högst upp i huset med hiss från markplan och balkong mot innergård!

En riktigt välplanerad lägenhet högst upp och med en stor balkong. Belägen på våning 3 av 3 med hiss från markplan. Ljus och fräsch bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en härlig rymd. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Sovrum med plats för säng och andra möblemang samt gott om förvaring bakom skjutdörrar.

Lägenheten är perfekt belägen i Rosendal som med sin närhet till både centrum och Stadsskogen erbjuder både city, träning och friluftsliv. Ett perfekt utgångsläge för den som ska till Akademiska, SLU, Ångströmslaboratoriet eller BMC exempelvis. Goda förbindelser till Uppsala city via fina cykelvägar eller buss.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.allotria.nu

Varmt välkomna på visning!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts Allé 42, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad