Kommande bostad

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 4

Pris enl ök
area icon Yta
  • 31 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 290 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2015
Torgny Segerstedts Allé 4

Ljus och luftig 1:a på våning 5 med generös takhöjd!

Välkommen till denna välplanerade 1:a på våning 5 i fastighet från 2015 med hiss från markplan! Huset är ritat av det framgångsrika danska arkitektkontoret Christensen & Co och rymmer cykel- och bilgarage i källare och restauranger på bottenvåningen. I fastigheten finns även två padelbanor och en trevlig terrass på plan 1. Lägenheten ligger på våning 5 av 6 och har en generös takhöjd om 2,98 m. Planlösningen erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härliga sällskapsytor och ett luftigt intryck. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch och både tvättmaskin och torktumlare! I hallen finns gott om förvaring samt ytterligare förvaring i tillhörande källarförråd.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA-butik med bra öppettider.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Torgny Segerstedts Allé 4, Snart till salu i Rosendal, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad