Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 4

Slutpris: 1 430 000 kr

Torgny Segerstedts Allé 4

Välkommen till en välplanerad etta, belägen högt upp i fastighet med hiss från markplan. Huset är ritat av det framgångsrika danska arkitektkontoret Christensen & Co arkitekter som även har ritat SEB USIF Arena (tennishallen), samt kvarteret Kåbo Park i Uppsala. Lägenheten har utsikt mot/över tennishallen så insynen är begränsad.

Bostaden har delvis högre i tak och planlösningen ger er: välkomnande hall med gott om förvaring, stilrent kök i öppen anslutning till rummet, rum med plats för både säng, soffa och matbord. Här finns ett stort öppningsbart fönster som fungerar som en fransk balkong. Vidare erbjuder lägenheten ett smakfullt, helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden finns ett källarförråd och i bottenplan ligger ett utrymme för cyklar.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts Allé 4, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad