Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 27, 2tr

Slutpris: 1 750 000 kr

Torgny Segerstedts allé 27, 2tr

Sovloft, Balkong och Exklusivt Läge! Perfekt 1:a i Brf Inspiration Rosendal

Välkommen till en unik pärla i Brf Inspiration Rosendal – denna yteffektiva bostad med en rad fantastiska funktioner. Här finner du en modern lägenhet med ett rymligt sovloft och en liten balkong, som verkligen sätter pricken över i:et. Byggnaden är inte bara ett praktexempel på stil och arkitektur, den erbjuder även bekvämligheter som gym, takterrass med löparbana och basketplan. Dessutom finns det en ICA-butik, apotek, danscenter och kiropraktor direkt i föreningens lokaler.

Så snart du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och luftig atmosfär, tack vare imponerande takhöjd på hela 3,7 meter. Genomgående hög standard genomsyrar varje hörn, och det öppna köket och vardagsrummet ger en känsla av rymd och flexibilitet. Köket är utrustat med en praktisk kombinerad micro/ugn och rymmer ett bekvämt matbord för trevliga måltider. Vardagsrummet välkomnar dig med gott om plats för en mysig soffgrupp, soffbord och en mediamöbel.

Det verkliga pricken över i:et är det charmiga sovloftet, som ger dig möjlighet att skapa en privat oas för avkoppling och vila. Här finns gott om utrymme för förvaring, en skön säng och ett skrivbord där du kan arbeta eller studera ostört. Detta gör lägenheten till en perfekt 2-rumslösning som passar alla dina behov. Badrummet är elegant inrett med stilfullt kakel och klinker, och är utrustat med en praktisk kombinerad torktumlare/tvättmaskin samt en bekväm dusch.

Bostadens fördelaktiga läge i trendiga Rosendal ger dig närhet till både universitetet, stadens centrum och naturen. Härifrån tar du dig smidigt till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet, samt flera andra institutioner vid universitetet. I området finns även ICA Nära Rosendal och USIF-arena för att täcka dina vardagliga behov. För de som älskar naturen finns Stadsskogen alldeles intill, perfekt för mysiga promenader eller löpträning.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad