Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 27

Slutpris: 1 795 000 kr

Torgny Segerstedts allé 27

Mycket välplanerad och stilfull etta med sovloft/balkong/separat kök med matplats!

Väldisponerad etta om 32 kvm + plus 12 kvm sovloft och solig balkong på våning 2 i Rosendal. Här bor du i ett av Uppsalas häftigaste projekt, brf Inspiration Rosendal. Fastigheten är uppförd 2017 och har löparbana, terrass samt basketplan på taket. Förutom detta finns även gym, ICA-butik, apotek och danscenter i föreningens lokaler.

Bostaden präglas av imponerande takhöjd vilket tillsammans med ljusinsläppet ger en härlig rymd. Standarden är genomgående hög och planlösningen är optimal med separat köksdel med plats för matbord och trevligt vardagsrum med utgång till solig balkong med fin utsikt. Sovloftet rymmer både förvaring, säng och skrivbord, vilket gör att lägenheten kan nyttjas som en 2:a. Badrummet är utrustat med kakel och klinker, kombinerad torktumlare/tvättmaskin samt dusch.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. Området expanderar och stadsdelen är byggt med omsorg till miljö och hållbarhet. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I fastigheten hittar du ICA Nära Rosendal, Apotek, stort gym och lokaler med andra verksamheter. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 27, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad