Kommande bostad

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 27

  • price tag icon 1 675 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 695 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 32 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 675 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Torgny Segerstedts Allé 27

Välplanerad lägenhet med rymligt sovloft, bra ljusinsläpp och generös takhöjd

Väldisponerad etta om 32 kvm, samt ett sovloft om ca 12 kvm. Lägenheten ligger i ett av Uppsalas häftigaste projekt - Brf Inspiration Rosendal. Fastigheten är uppförd 2017 och har löparbana, terrass samt basketplan på taket. Dessutom finns även gym, ICA-butik, apotek och danscenter i föreningens lokaler.

Planlösningen ger lägenheten funktion av en tvåa, tack vare det rymliga sovloftet. I övrigt ges här hall med förvaring, rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vardagsrum och köksdel med generös takhöjd om ca 3,7 m. Genomgående fina parkettgolv och ljust målade väggar. Modernt badrum med klinkergolv och kaklade väggar.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I området hittar du även ICA Nära Rosendal och USIF-arena. Stadsskogen har du runt knuten, perfekt för dig som gillar att ta mysiga promenader eller att löpträna.

Det här är en kommande försäljning där visning planeras längre fram. Föranmäl gärna ditt intresse till fastighetsmäklaren.

Intresseanmälan
Josefin Burell
Ansvarig mäklare

Josefin Burell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Josefin

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Torgny Segerstedts Allé 27, Snart till salu i Rosendal, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad