Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 24

Slutpris: 1 950 000 kr

Torgny Segerstedts allé 24

Välkommen till en fantastiskt välplanerad 2:a med stor balkong om ca 10 kvm belägen mot föreningens innergård. Här bor du med genomgående vackra ekparkettgolv och utvald interiör i ljus färgskala kombinerat med en känsla av rymd och hög kvalité. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum lämpar sig utmärkt för dig som gärna bjuder över nära och kära då detta utrymme inte minst tillsammans med den
väl tilltagna balkongen utgör en mycket inbjudande social yta. Dess generösa yta möjliggör möblering i form av både mat- och loungegrupp. Med andra ord en perfekt plats att avnjuta många trevliga sommarkvällar! Lägenheten når du enkelt med hiss, direkt från markplan.

Förening där mycket ingår i avgiften, värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV och internet.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider.

Välkommen hem!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad