Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 17B

Slutpris: 1 950 000 kr

Torgny Segerstedts allé 17B

Välplanerad tvåa med stor balkong med härligt solläge!

Välkommen till en ljus och välplanerad tvåa med stor balkong i fritt läge med härlig eftermiddag och kvällssol. Här bor du med genomgående vita vackra ekparkettgolv och utvald interiör i ljus färgskala kombinerat med en känsla av rymd och hög kvalité. Detta är ett hem perfekt för dig som vill ha utmärkt balans mellan ett funktionellt boende men med attraktiva inredningsval. Materialvalen är genomtänkta, påkostade och skapar en bra harmoni. Lägenheten når du enkelt med hiss, direkt från källaren om så önskas. Planlösningen erbjuder en yteffektiv hall, rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot påkostat kök från HTH med vitvaror från Smeg med bland annat kombinerad ugn och micro, stort sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderob, och badrum med dusch, kombinerad tvätt- och torkmaskin, komfortgolvvärme och spotlights i tak.

Föreningens garage når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum. Det finns dessutom en Hobby Lobby med verktyg för medlemmarna att nyttja för diverse hemmaprojekt.

I stadsdelen Rosendal kan ni få det bästa av två världar. Behöver ni en paus i vardagen erbjuder Stadsskogen en härlig natur för lugna promenader eller löpning. Här kan ni också vandra i Carl von Linnés spår och på vintern är det här ni åker längdskidor i elljusspåret. Rosendal erbjuder en mix av bostäder, butiker, restauranger och service. I närheten av tennisarenan finns en aktivitetspark där ytor för både ungdomar och vuxna varvas med parkområden. På bara några minuters avstånd finner du SLU, Akademiska sjukhuset, BMC men även centrala Uppsala och stadens puls och utbud. I direkt närhet med endast 100m finner du både livsmedelsbutik samt ett stort gym i anslutning till flera tennis och padelbanor.

Tillträde kan ges efter önskemål!

Anmäl ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 17B, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad