Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 15

Slutpris: 1 695 000 kr

Torgny Segerstedts allé 15

Perfekt planerad 1:a med rymlig balkong om ca 12 kvm!

Välkommen till denna kvadratsmarta lägenhet i populära Rosendal! Här bor du på tredje våningen med en fantastisk balkong om ca 12 kvm, belägen mot den lugna innergården. Planlösningen erbjuder hall med förvaring i garderob samt plats för avhängning. Ett ljust och stilrent kök från HTH med öppen planlösning mot vardagsrummet som ger fina sällskapsytor. Rymligt, helkaklat badrum med exklusivt golv av Carraramarmor, takdusch samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Slutligen finns den f.d. klädkammaren som i dagsläget med fördel nyttjas som sovrum.

I stadsdelen Rosendal kan ni få det bästa av två världar! Behöver du en paus i vardagen erbjuder Stadsskogen en härlig natur för lugna promenader eller löpning. Här kan du också vandra i Carl von Linnés spår och på vintern är det här du åker längdskidor i elljusspåret. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I grannhuset finns en välsorterad ICA-butik med bra öppettider!

Snabbt tillträde är möjligt! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 15, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad