Såld

Vasastan, Stockholm

Torbjörn klockares gata 19

Slutpris: 4 560 000 kr

Torbjörn klockares gata 19

Fantastisk tvåa i toppskick på attraktiv adress!

Välkommen till en fantastisk tvåa i toppskick som totalrenoverats under 2018. Lägenheten har rikligt ljusinsläpp från stora, spröjsade fönster i två väderstreck. Härlig och fri utsikt mot grönskande träd och himmel åt båda håll som gör att bostaden är placerad i ett tystare och rogivande område. Bostaden har genomgående nyslipad fiskbensparkett och generös takhöjd som ger härlig rymd och tillgång till mycket förvaring. Det sociala och stilrena köket i öppen planlösning mot vardagsrummet skapar goda sociala ytor för umgänge och samvaro. Det rymliga sovrummet har ett rofyllt läge och plats för dubbelsäng, med förvaring i både platsbyggt skåp, klädkammare och garderober med skjutdörrar. Fräscht och helkaklat badrum med takdusch, golvvärme samt handdukstork. Lägenheten genomsyras av sobra och ljusa färgval och mycket gott om förvaring. Denna lägenhet måste ses och upplevas på plats!

Föreningen har en stor och härlig innegård som är fantastisk under sommaren med flera utemöblemang och grillar att använda för fest och enkla middagar samt en renoverad och lättillgänglig tvättstuga som enkelt bokas via en app i mobilen.

Här bor ni i hjärtat av Rödabergsområdet, ett pittoreskt och lugnt område mitt i stadens puls. Området karaktäriseras av de låga och klassicistiskt inspirerade byggnaderna, lugnet samt den härliga grönskan. Ett kvarter ner från bostaden ligger de välkända Norra tornen och Hagastaden som erbjuder allt från tre stora matvarubutiker med fantastiskt utbud till systembolag, restauranger och apotek. Här finns även närhet till flera gym och träningsanläggningar runt hörnet. Även närhet till vackra promenadstråk längs med Karlbergskanalen nedanför Karlbergs slott eller längs med Brunnsviken i Hagaparken. Med en kort promenad från bostaden ligger även välkända Vasaparken med mysiga caféer, lekpark samt minigolfbana. I närhet till lägenheten finns goda kommunikationer med tunnelbana, buss, pendeltåg och flygbussar (utanför dörren!). Inom en snar framtid är T-banans gula linje färdigbyggd med station i Hagastaden.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torbjörn klockares gata 19, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close