Kommande bostad

Nyby, Uppsala

Topeliusgatan 10

  • price tag icon 3 976 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 64 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 976 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2013
Topeliusgatan 10

Välplanerad tvåa med trevlig inglasad uteplats!

Välkomna till en attraktiv och modern lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för umgänge och middagar, belägen på Topeliusgatan 10 i Uppsala. Här bor ni i en ljus och fräsch bostad med målade väggar och parkettgolv i samtliga rum. Det rymliga sovrummet erbjuder plats för en dubbelsäng och förvaring, vilket bidrar till en bekväm vardag. Det rymliga och moderna badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och bra förvaringsmöjligheter.
Njut av utomhuskänsla året runt på den inglasade uteplatsen som är en härlig plats att koppla av på. Här finns plats för både utemöbler och odlingar.

Lägenheten är belägen i en byggnad från 2014, vilket innebär en modern standard och lågt underhåll, samt en välskött bostadsrättsförening med låg avgift. Avgiften inkluderar bredband, ip-telefoni, kabel-tv, kallt vatten och värme, vilket gör denna bostad till ett ekonomiskt fördelaktigt val.

Eftertraktat område med barnvänliga innergårdar och god gemenskap, lekplats och närhet till skola och förskola. Kort cykel- och gångväg till Willys, City Gross och övriga affärer och service vid Gränby köpstad och Gränby C. Även promenadavstånd till foodcourt Gamla Uppsala. Nära busshållplats. Läget är även optimalt i den bemärkelsen att man lätt kan nå både E4:ans påfart, samt väg mot Östhammar och Enköping/Västerås bara en kilometer bort - perfekt för bilpendlaren!

Intresseanmälan
Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Topeliusgatan 10, Snart till salu i Nyby, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad