Kommande bostad

Korpholmen, Värmdö

Tomtestigen 26

  • price tag icon 3 190 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 450 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 42 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 190 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Tomtestigen 26

Minivilla med härligt solläge nära havet och kommunikationer

Nybyggd minivilla med härligt solläge, egen trädgård och fina altaner invid Grisslinge havsbad. Ett perfekt permanent boende eller varför inte nyttja som ett bekymmersfritt "landställe".

- Närhet till Stockholms skärgård samtidigt som det är centralt
- Närhet till kommunikationer
- Räntefond för föreningens lån
- Ett av de bästa lägena i området
- Anlägg din egna trädgård. Störst tomt bland minivillorna i området

Här bor du nära havet och naturen men med gångavstånd till kommunikationer och Värmdö Köpcentrum/Mölnvik som har ett stort utbud av affären såsom ICA Maxi, Systembolaget, Willys och Apoteket, flera gym däribland SATS och Nordic Wellness samt restauranger och kaféer. Storstadspulsen ligger endast 25 minuter bort samtidigt som man här bor i Stockholms skärgård.

Denna arkitektritade minivilla är uppförd i två plan i souterräng med två altaner och egen trädgård. Du har dessutom en egen parkeringsplats alldeles intill huset. Allt är snyggt inrett med bland annat kök från Ballingslöv, golv i enstavsparkett och vackra stora fönsterpartier. Entréplan med kök, matplats/allrum och badrum. Via den fina trappan kommer du upp till sovalkov- och vardagsrum med ombonad känsla. Här kan du förslagsvis montera upp en vägg för att skärma av och få sovrum och allrum separat. På altanerna finns plats för både loungegrupp, matbord, grill och förvaringsmöjligheter. Separat förråd i anslutning till ena altanen.

Läs mer om Korpholmen

Intresseanmälan
Sophie Palmstierna
Ansvarig mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Tomtestigen 26, Kommande i Korpholmen, Värmdö Planlösning från Tomtestigen 26, Kommande i Korpholmen, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad