Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Tomtebogatan 48A

Slutpris: 9 400 000 kr

Tomtebogatan 48A

Representativ och elegant 3:a möjlig 4:a med balkong på attraktiv adress!

Välkommen till en stilren och smakfull 3:a med vackra detaljer, omsorgsfulla materialval och fantastiskt ljusinsläpp!
Bostaden har tre fungerande, vackra kakelugnar och vackra trägolv i original och nymålade ytskikt. Denna representativa pärla har öppna, sociala ytor som gör att den lämpar sig utmärkt för umgänge och samvaro. Bostaden kan enkelt göras om till en 4:a och har stora fönsterpartier och generös takhöjd om 3m som skapar rikligt ljusinsläpp och rymd. Väl tilltaget vardagsrum som har plats för allt önskat vardagsrumsmöblemang. I hörnet står en vacker och fungerande kakelugn. Bostaden har ett stilrent och påkostat kök med bra arbetsyta och gott om förvaring. Härifrån har man utgång till balkongen som vetter mot den lugna innergården. Vidare disponerar lägenheten två rymliga sovrum. Från ett av sovrummen har man ingång till den äldre serveringsgången som idag nyttjas som arbetsrum, kan med fördel byggas om till ytterligare ett badrum. Bostadens helkaklade badrum är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har gott om förvaring i flera klädkammare.

Fastigheten har en stor hiss (bredd 79cm och djup 1,05) med plats för barnvagn. Inga trappsteg från gatan till hissen. Till lägenheten hör ett källarförråd om 4,5 kvm.

Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Vi äter mer än gärna på Birkastans pizzeria dit människor vallfärdar för den helt otroliga pizzan. Stanna till vid Mellqvist eller Bröd & salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. Gillar du indiskt kan vi varmt rekommendera Shanti på Karlbergsvägen eller oxfiléplankan på Dalanisse - en riktig klassiker! För den shoppingsugna finns Västermalmsgallerian på andra sidan Sankt Eriksbron där de flesta butikskedjorna finns. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flygbuss och flertalet innerstadsbussar som passerar på Sankt Eriksplan.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tomtebogatan 48A, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close