Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Tomtebogatan 42

Slutpris: 8 950 000 kr

Tomtebogatan 42

Väldisponerad sekelskiftesfyra i hjärtat av birkastan!

På en ostörd och eftertraktad adress saluförs en väldisponerad sekelskiftesfyra med en genomgående planlösning. Här trivs man från första stund med tidstypiska detaljer såsom vackra trägolv, serveringsskåp och en elegant kakelugn. Den höga takhöjden på ca 3 m och de högresta fönsterna ger genomgående härligt ljusflöde och rymd. Väl tilltaget vardagsrum som skapar goda ytor för umgänge och samvaro. Smakfullt kök med fin plats för matbord intill fönster. Vidare disponerar bostaden tre rymliga sovrum och två stycken stambytta badrum. Belägen i en välskött förening med låg belåning och som äger marken. För medlemmarna finns tvättstuga, cykelförråd och föreningslokal som kan bokas för barnkalas eller middag för större sällskap. Gemensam innergård med sittplatser och grillmöjlighet.

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Några guldkorn som inte bör missas är Raw, Mellqvist kaffebar, Mellow och Café Levinskys. Ta en promenad över till Fridhemsplan via S:t Eriksbron och shoppa i populära Västermalmsgallerian. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Det finns Finns flera matbutiker i närheten, bl.a. 7eleven på hörnet, ICA på Rörstrandsgatan och Coop på Tomtebogatan. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad!

Varmt välkommen på visnig!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tomtebogatan 42, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close