Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Tomtebogatan 38, 5tr

Slutpris: 9 650 000 kr

Tomtebogatan 38, 5tr

Väldisponerad och ljus fyra med härlig balkong!

Varmt välkommen till denna rymliga och välplanerade fyra med härlig balkong med högt läge. Lägenheten är i mycket gott skick och har genomgående parkettgolv. Vardagsrummet erbjuder plats för en stor soffgrupp och har ett fint ljusinsläpp genom ett stort fönster. Bostadens kök är stilrent inrett och har bra arbetsyta samt gott om förvaring. Här finner ni utgången till balkongen. Vidare disponerar lägenheten tre bra sovrum och ett fräsch badrum samt ett duschrum. Bostaden har gott om förvaring i såväl flertalet garderober samt två mindre klädkammare.

Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Vi äter mer än gärna på Birkastans pizzeria dit människor vallfärdar för den helt otroliga pizzan. Stanna till vid Mellqvist eller Bröd & salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. Gillar du indiskt kan vi varmt rekommendera Shanti på Karlbergsvägen eller oxfiléplankan på Dalanisse - en riktig klassiker! För den shoppingsugna finns Västermalmsgallerian på andra sidan Sankt Eriksbron där de flesta butikskedjorna finns. I närområdet finns också den omtalade korvkiosken Gunthers Korv. På promenadavstånd från bostaden finns Karlsbergs slott med parkområde med sina fina motionsspår och vackra sevärdheter. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flygbuss och flertalet innerstadsbussar som passerar på Sankt Eriksplan.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close