Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Tomtebogatan 13, bv ög

Slutpris: 4 700 000 kr

Tomtebogatan 13, bv ög

Estetisk och kvadratsmart sekelskiftestvåa i populära Birkastan

Det är en ära att kunna erbjuda chansen att förvärva denna utsökt estetiska bostad om 41 kvm med unika karaktärsdrag och kvadratsmarta lösningar.

Sekelskiftescharm blandas sömlöst med modern och stilren nordisk design. Med harmoni och förnimmelse till skogen möter det vackra trägolvet kökets kulörer i grönt och beige.

Köket i öppen planlösning mot vardagsrummet har stilfullt integrerade vitvaror och fina förvaringsmöjligheter. På den sociala öppna ytan finns plats för både soffa och matbord för minst fyra personer. Väggarna är målade i en delikat krämig ljus kulör och på ena väggen ger profilerade spegellister struktur och ytterligare karaktär till rummet. Två stora fönsterpartier med djupa nischer låter solens strålar flöda in.

Bostadens sovrum utgörs av ett mycket mysigt krypin med smarta förvaringslösningar. Även i hallen finns generösa förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med spegeldörrar.

Två separata badrumsutrymmen för ökad bekvämlighet. Det första utrymmet är utrustat med WC, komplett med handfat och en överspegel för praktiska ändamål. Det andra utrymmet är ett separat duschrum som även rymmer en tvättmaskin. Duschhörnan är helkaklad med stora snygga kakelplattor och enhetligt färgat klinker.

Föreningen
BRF Eldaren 3 är en äkta bostadsrättsförening med 31 bostäder och fyra lokaler. Föreningen äger marken och fastigheten byggdes 1909.

Området
Birkastan, ett av Stockholms mest populära områden, lockar med sin charmiga atmosfär och vackra sekelskifteshus. Kvarteret, omringat av Rörstrandsgatan, Norrbackagatan, Karlbergsvägen och Birkagatan, erbjuder en livlig puls med restauranger och designbutiker längs Rörstrandsgatan. För en smakupplevelse är Birkastans pizzeria ett måste, med en otrolig pizza som lockar besökare från alla håll. Mellqvist och Bröd & Salt är perfekta för kaffe och läckra mackor, medan Raw på Rörstrandsgatan erbjuder Stockholms bästa sushi. För shopping finns Västermalmsgallerian nära Sankt Eriksbron. Promenader till Karlbergs Slott och Vasaparken, med lekplatser och picknickområden, ger en perfekt blandning av stadsliv och avkoppling.

Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flygbuss och flertalet innerstadsbussar som passerar på Sankt Eriksplan.

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tomtebogatan 13, bv ög, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad